Sport

Voinţa Deep Serv, campioană de toamnă la liga de minifotbal

Dan Chiriac
25 nov 2013 773 vizualizări
Teomax nu s-a prezentat la partida din ultima etapă, astfel încat Voinţa a terminat sezonul regulat cu maximul de puncte

Campionatul de minifotbal pentru amatori şi-a desfăşurat duminică ultima etapă din acest tur de campionat. Voinţa Deep Serv este campioana de toamnă a Ligii de minifotbal după un parcurs fără greşeală: 16 jocuri cu 16 victorii. "Mulţumesc jucătorilor pentru caracterul de care au dat dovada în acest tur de campionat, dar şi pentru modestie, seriozitate şi pentru jocurile bune pe care le-au făcut. Sper să reuşim şi un sezon de primăvară la fel de bun şi să ne atingem obiectivul din acest sezon, calificarea la turneul final al campionatului naţional”, a spus managerul general al Voinţei, Marian Spînu. Campionatul de minifotbal este oficial în vacanţă după desfăşurarea ultimei etape. După liderul Voinţa, echipa manageriată de Romică Corozanu, Sanorom Boloteşti, se clasează pe poziţia secundă în ligă. Pe podium termină şi Dr. Gsm&Global Proiect . Teomax, 22 Grade, Flux Cafe, PromoStore şi Jess Caffe sunt celelalte echipe calificate în play-off-ul competeţiei. Ultima etapă a campionatului a consemnat şi primul punct pentru ultima clasată, Sordi di Cristo, în remiza cu Jess Caffe 2-2 ! Sordi di Cristo este o echipă formată din tineri cu dizabilităţi de auz şi este singura echipă de minifotbal din ţară, de acest fel care participă în prima ligă într-un campionat afiliat Federaţiei de minifotbal din Romania. Neprezentarea celor de la Teomax nu a fost pe placul organizatorilor. “Teomax şi-a luat vacanţă cu o etapă înainte de final, evitand derby-ul ultimei etape şi totodată spiritul acestei competeţii”, spune Cristi Vasile, organizatorul ligii de minifotbal Vrancea. G.S. Mobile, F.C.Pantzer, Dedeman, Sporting Car Media, Altdorf Tehnik, Total Solutions, Fabrica de imagine, Amicii Urecheşti şi Sordi di Cristo vor participa din primăvara în play-out. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele şi marcatorii etapei:

Voinţa Deep Serv - Teomax 3-0 (neprezentare)

Flux Cafe - Altdorf Tehnik 7-4 (3-2) Au marcat Marius Suvac 4g, Vali Toader, Cristi Munteanu, Răzvan Ţibrea respectiv Radu Lepădatu, Sebastian Chiroiu, Marius Voicu, Ionel Dragomir.

Amicii - Sanorom  3-12 (2-9) Au marcat Alex Abeaboeru 2g,Vali Văsai respectiv Marian Covaci 3g,Valentin Lăţtcan 2g, Andrei Ciornei 3g, Mihai Corozanu, Marius Repede, Florin Beşa 2g.

Sordi di Cristo - Jess Caffe 2-2 (2-0) Au marcat Robert Dobre, Dragoş Cucu respectiv Ionuţ Costandache, Iulian Sărăţeanu.

Jocurile, PromoStore-FC Pantzer 11-7, 22 Grade-Total Solutions 5-2 şI Fabrica de imagine-Sporting Car Media 7-11 s-au disputat miercurea trecută .
* Dedeman - Dr.Gsm&Global Proiect (din et.a-XVII-a) va fi reprogramat, iar G.S. Mobile a stat în această rundă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.