Evenimente speciale

​Peste două săptămâni va începe ”TECTONIC FOOD FEST”

Alexandra TĂTARU
25 mai 2017 5221 vizualizări

Prima ediție a festivalului culinar ”Tectonic food” se va desfășura în perioada 9-11 iunie 2017,  pe esplanada Casei de Cultură ”Leopoldina Balănuță” din Focșani

Tectonic Food Fest va fi un festival culinar de stradă tip gourmet, având invitați vendori cu food-trucks, restaurante pop-up, artizani și producători de delicatese culinare. Evenimentul va cuprinde și demonstratii culinare, ateliere pentru copii, concursuri și jocuri, muzică și povești. ”Festivalurile culinare apărute în peisajul străzii fac o treabă minunată prin a ţine oamenii ocupaţi și fericiţi pentru câteva zile iar aceste experiențe noi sunt ca o mini-vacanţă chiar în mijlocul rutinei zilnice. Rețete din toate colțurile lumii, bucătari de excepție, ingrediente de top, se vor întâlni toate într-un decor de poveste și este cel mai bun pretext pentru a gusta, a râde, a împărtăşi, a socializa şi a fi fericiți alături de prieteni și familie în mijlocul comunității”, au transmis organizatorii. Tectonic Food Fest este un proiect inițiat de Capsicum Grup și sprijinit de Show Bizz Events, cu ajutorul Bergenbier și Crama Gîrboiu. Cei interesați de mai multe detalii pot accesa pagina oficială a evenimentului: www.tectonicfestival.ro sau pagina de social media: facebook/tectonicfestival. Festivalul se va desfășura în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 10.00 – 21.00, intrarea fiind liberă. Inițiatorul evenimentului, Cătălin Horodincă, promite că acest eveniment nu va fi un simplu festival culinar de stradă, ci o întreagă aventură, o poveste plină de provocări. Atunci când lucrurile pot fi foarte ușoare și tu vrei să le complici, când un festival îți oferă provocări și tu le accepți, un simplu poster poate deveni în sine o poveste. Mai mult decât un festival culinar de stradă, Tectonic Food Fest este o întreagă aventură cu muzică, concursuri, ateliere, demonstrații și decoruri ieșite din comun. Fără reguli și restricții culinare. Cel mai bun pretext pentru a fi fericit!”, a scris Cătălin Horodincă pe pagina de Facebook a evenimentului (A. TĂTARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.