Social

Medicii tineri care au promovat rezidenţiatul îşi aleg posturile/locurile

Raluca Manolache
22 nov 2013 858 vizualizări
Medicii tineri care au promovat concursul naţional de intrare în rezidenţiat, sesiunea 2013, trebuie să se prezinte duminică pentru alegerea locurilor, posturilor. Spitalele din judeţ şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean oferă 22 posturi libere

În Vrancea se caută rezidenţi în specialităţi precum pediatrie, chirurgie orală şi maxilo-facială, chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, epidemiologie, gastroenterologie, medicină de urgenţă, neurologie medicină internă, pneumologie, terapie intensivă, chirurgie generală, oncologie medicală, neonatologie sau obstetrică-ginecologie. Se caută şi doi medici de familie pentru substaţiile de ambulanţă.  Acţiunea se va desfăşura în intervalul orar 9,00-21,00, urmând ca locurile rămase disponibile la finalul zilei să fie distribuite a doua zi, luni 25 noiembrie. După aceasta, prezentarea la nivelul direcţiilor de sănătate publică (rezidenţii pe loc) din centrele universitare alese, respectiv la unitatea sanitară care a scos postul la concurs (rezidenţii pe post), pentru încheierea contractelor individuale de muncă pe durată determinată/nedeterminată, se va face în perioada 2 decembrie-13 decembrie 2013, inclusiv. Contractul individual de muncă pe durată determinată/nedeterminată, după caz, se va încheia începând cu data de 1 ianuarie 2014. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.