Social

Asistenţii medicali pot urca în grad

Raluca Manolache
10 nov 2013 1173 vizualizări
Taxa de participare este de 120 lei

Ministerul Sănătăţii organizează prin Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, în colaborare cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali (OAMGMAMR) din Romania, în perioada 2 – 13 decembrie 2013, examenul de grad principal, sesiunea 2013. Examenul de grad principal se va desfăşura în două etape: verificarea dosarelor de înscriere – etapă eliminatorie şi testul – grilă de verificare a cunoştinţelor. La examenul de grad principal se pot înscrie candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele criterii: sunt absolvenţi cu diplomă de absolvire/licenţă sau echivalentă, a uneia din următoarele categorii de instituţii de învăţământ: şcoală postliceală sanitară, liceu sanitar, colegiu medical universitar, facultate de asistenţă medicală/moaşe,  examenul pentru obţinerea specializării Balneo-fizioterapie, Laborator, Radiologie-Imagistică medicală, sesiunea 2013, îndeplinesc, până la data de 1 martie 2014, cel puţin 5 ani vechime în specialitatea înscrisă pe diplomă/certificat de absolvire sau adeverinţă şi au achitat taxa de participare la examen. Cuantumul taxei de participare la examen este de 120 lei/participant. Înscrierile la examen se fac, în perioada 18 – 29 noiembrie 2013, în zilele lucrătoare, între orele 10.00 şi 14.00, pentru toate specialităţile, la sediul filialei judeţene a OAMGMAMR. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.