Social

Pompierii cumpără motorină şi benzină de 540.000 lei

Raluca Manolache
5 nov 2013 897 vizualizări
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea cumpără combustibil. Unitatea a scos la licitaţie contractul prin care doreşte să cumpere carburantul necesar autovehiculelor din dotare. Se cumpără motorină Euro 5 şi benzină fără plumb, valoarea contractului fiind de 540.000 lei.

Conform caietului de sarcini cantitatea maximală estimată este de 90.000 litri motorină şi 12.200 litri benzină fără plumb. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziţie publică este „preţul cel mai scăzut”. „Preţul ofertei, exprimat în lei, fără TVA, va include, obligatoriu, toate taxele legale, toate cheltuielile de manipulare, încărcare, transport şi alte cheltuieli generate de transportul carburantului la sediul achizitorului (Franco depozit beneficiar) şi va fi exprimat în lei /litru. Oferta are caracter ferm şi obligatoriu, din punct de vedere al conţinutului, pe toată perioada de valabilitate stabilită de către autoritatea contractantă  şi trebuie să fie semnată, pe perioada de răspundere, de către ofertant sau de către o persoană împuternicită legal de acesta. Preţul se va putea ajusta pe durata de îndeplinire a contractului de achiziţie publică, în condiţiile prezentate din Fişa de Date a Achiziţiei, justificarea creşterii/ diminuării preţurilor se realizează numai pe baza evoluţiei unor indici de preţ relevanţi, respectând modul de calcul a preţului din oferta iniţială”, se arată în caietul de sarcini. Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 noiembrie. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.