Social

Super Nanny vine la Focşani

Ziarul de Vrancea
30 oct 2013 1755 vizualizări
Irina Petrea, cunoscută din emisiunea de televiziune Super Nanny, vine la Focşani pe 5 şi 6 noiembrie, unde va susţine două seminarii destinate părinţilor şi cadrelor didactice.

Primul seminar va avea loc pe 5 noiembrie în sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) în intervalul orar 10,00 – 13,00 şi este destinat cadrelor didactice, avand ca temă “Educaţia pozitivă în grădiniţă şi şcoală”. În aceeaşi locaţie, pe 6 noiembrie va avea loc un seminar destinat părinţilor, cu tema “Inteligenţa emoţională şi beneficiile educaţiei pozitive”, în intervalul orar 15,00 – 18,00. “Avem plăcerea de a vă invita alături de noi la seminariile susţinute de Irina Petrea, în care veţi învăţa ce înseamnă a fi “Un părinte mai bun”. Evenimentul oferă părinţilor metode şi idei alternative de cunoaştere şi relaţionare cu copiii şi unelte pentru a face faţă problemelor diverse cu care se confruntă în funcţie de particularităţile de varstă ale copilului”, transmit porganizatorii principali ai evenimentului, www.unparintemaibun.ro şi Asociaţia Învăţătorilor Vranceni. Cadrele didactice care doresc să se înscrie la seminarul destinat lor o pot face la adresa invatatorivrancea@yahoo.com. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.