Social

Peste 280 de locuri de muncă vacante în Vrancea

Sorin Tudose
26 sep 2013 1408 vizualizări
Angajatorii vranceni ofertează pentru perioada următoare nu mai puţin de 284 de locuri de muncă în mai multe domenii de activitate.

Se caută cinci fierari betonişti, cinci sudori, patru patiseri, trei mecanici auto, trei barmani, doi agenţi vanzări, zece analişti credite, doi tamplari universali. De asemenea, peste 120 de joburi sunt oferite în domeniul confecţiilor textile, iar 54 de locuri de muncă sunt ofertate de angajatori ce caută şoferi de tiruri. Peste hotare numărul locurilor de muncă se păstrează aproape identic ca şi data trecută. Ungurii solicită în continuare 75 de şoferi de camion pentru curse internaţionale, germanii caută patru operatori maşini mase plastice. Marea Britanie are nevoie de şapte asitenţi medicali în vreme ce norvegienii şi finlandezii caută un bucătar de preparate indiene, respectiv doi măcelari. În altă ordine de idei, în cursul zilei de astăzi, începand cu ora 9.00, se va desfăşura Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Aceasta va avea loc în Focşani, Adjud şi Vidra. (S. T.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.