Social

Pregătirile de iarnă, mai greoaie

Iulia Crețu
25 sep 2013 1187 vizualizări
Primăria municipiului Focşani raportează cum atacă iarna 2013-2014. Potrivit unei analize arătate Prefecturii Vrancea, pregătirile sunt ceva cam greoaie, autorităţile fiind în proces de achiziţionare de material antiderapant, însă parcul de maşini destinat deszăpezirii pare cam rarefiat.

În caz de căderi abundente de zăpadă, cei de la CUP Salubritate sunt pregătiţi să intervină cu două autogredere, două tractoare şi un încărcător frontal. La Direcţia de Dezvoltare sunt pe stoc 300 tone de nisip şi 150 tone de sare, dar serviciul trebuie să mai cumpere de două ori pe atat. În garaj sunt şi 12 utilaje, iar alte două ar trebui cumpărate pană să cadă primul fulg de nea. Şi dacă pe străzi ar fi şi nu prea cu ce să se intervină, la Cantina de ajutor social au fost pregătite conservele pentru iarnă pentru nevoiaşi. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.