Social

Mini-Ştiri: Două femei au murit în condiţii necunoscute

Dan Chiriac
18 sep 2013 1235 vizualizări
Două femei au murit în condiţii necunoscute în cursul zilei de miercuri. Poliţiştii din Vânători au fost sesizaţi că Mihaela Bran, 51 ani, a fost găsită decedată la domiciliul părinţilor săi din satul Jorăşti

Trupul femeii a fost transportat la SML. în vederea stabilirii cauzei morţii. Tot miercuri, poliţiştii din Jariştea au fost sezizaţi că Profira Lupu, 65 ani, a fost găsită într-un bazin cu apă din curtea locuinţei sale. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la serviciul de Ambulanţă, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare, persoana în cauză a fost declarată decedată. Se pare că femeia a avut probleme medicale şi a căzut în apă. (D. C.)

Au încercat să fure din podul unui bloc

Poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în podul unui bloc, în timp ce locatarii se aflau acolo. Oamenii legii s-au deplasat la locul faptei şi i-au depistat pe Cătălin N., 25 ani, din municipiul Focşani şi pe Sergiu George M., 17 ani, din comuna Măicăneşti. Aceştia încercau să sustragă bunurile aflate în podul blocului. Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.