Social

Ambulanţă funcţională pentru transportul pacienţilor la Spitalul Mare

Raluca Manolache
8 sep 2013 870 vizualizări
Ambulanţa este folosită pentru transportul între secţii a pacienţilor care nu sunt în stare critică

Spitalul Judeţean din Focşani are propria ambulanţă. Autosanitara, transferată de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, a devenit funcţională la începutul acestei săptămani. Transferată fără plată, ambulanţa de tip A a fost modificată şi îmbunătăţită şi va fi folosită pentru transportul între secţii a pacienţilor care nu sunt în stare critică. „Autospeciala funcţionează în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a spitalului şi este folosită pentru transportul bolnavilor între secţiile unităţii. Această acţiune a fost întreprinsă atât pentru a uşura şi eficientiza transportul intraspitalicesc al bolnavilor, cât şi pentru a reduce cheltuielile, făcandu-se astfel economii la bugetul unităţii”, ne-a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului Judeţean. Autosanitara îi va ajuta pe oficialii unităţii să facă economi la buget pentru că pană în acest moment transferul pacienţilor între secţii se realiza cu ajutorul cadrelor de la Ambulanţă. De acum înainte însă se va apela la sprijinul medicilor de la Ambulanţă doar în momentul în care se impune transportul bolnavilor la alte spitale din ţară, bolnavi care sunt în stare critică şi au nevoie de supraveghere medicală specializată în momentul transferului. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.