Social

Turul Vrancei: Doliu la Direcţia de Sănătate Publică!

Raluca Manolache
2 sep 2013 2697 vizualizări
Doliu la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea după ce un alt salariat al instituţiei s-a stins din viaţă duminică dimineaţă. Lucia Topală (Ghidarcea), laborantă la DSP Vrancea, s-a stins la doar 53 de ani după ce s-a luptat cu o boală pe care nu a mai putut să o trateze.

Aceasta a murit la un spital din Bucureşti după aproape două săptămani de suferinţă şi incertitudine, perioadă în care a fost internată şi la Spitalul Focşani, pentru diferite investigaţii. Colegii au numai cuvinte de laudă la adresa fostei lor colege pentru că îşi făcea mereu meseria cu simţ de răspundere. Lucia Topală se ocupa între altele de analiza probelor de apă recoltate de la sursele de apă potabilă din judeţ. Femeia urmează să fie condusă de cei dragi pe ultimul drum. Dumnezeu să o odihnească! (Z. V.)

CJ plăteşte 17.000 lei pentru asistenţă tehnică

Consiliul Judeţean Vrancea va plăti pentru asistenţă tehnică la construcţiile efectuate la Centrul Elena Doamna din Focşani suma de 17.000 lei. Contractul a fost caştigat de firma Formis SRL din Focşani. Serviciile sunt necesare la hidroizolarea subsolurilor la clădirile din incinta Centrului Şcolar pentru educaţie incluzivă Elena Doamna (corp A, corp B, corp C, clădire ateliere şi clădire internat Sud), după cum a anunţat instituţia. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rodica-Amalia, acum 3881 zile, 2 ore, 25 minute, 45 secunde
A fost si va ramane vesnic in amintirea noastra,Dumnezeu sa o odihneasca!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.