Social

Mini-Ştiri: A vrut să se omoare cu detartrant

Ziarul de Vrancea
27 aug 2013 1091 vizualizări
Un tanăr de 28 ani din comuna Vidra a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce a încercat să se sinucidă

Acesta a ajuns la UPU în miez de noapte, diagnosticul pus de medici fiind “ingestie voluntară de detartrant 20/30 ml în scop autolitic, sindrom epigastric secundar”. Bărbatul a fost internat în secţia de medicină internă. (R.M.)

Lovit cu o sticlă în cap

Trei tineri au avut o altercaţie la Tănăsoaia. Unul dintre cei implicaţi a ajuns la spital după ce a fost lovit cu o sticlă în cap. Poliţiţştii din Tănăsoaia au fost sesizaţi că Eugen C., 47 ani, din localitate, Gheorghiţă O., din comuna Brăhăşeşti, judeţul GalaţI, şi Gabriel C., din comuna Tănăsoaia, au avut un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. În urma producerii incidentului, Eugen C. a fost lovit cu o sticlă în cap. Din cauza stării avansate de ebrietate, persoanele implicate nu au putut fi audiate, persoana agresată fiind transportată la Spitalul municipal Adjud. (D.C.)

Minor judecat pentru că a tăiat ilegal din pădurea de la Sihlea

Un minor de 17 ani din Sihlea a fost recent în judecată pentru comiterea infracţiunii de tăiere ilegală şi sustragere de arbori. Ionuţ Nicolae B. a ajuns în atenţia procurorilor după ce, în perioada 3 februarie- 8 martie, a tăiat în repetate randuri din pădurea de salcami aflată în apropierea localităţii, fiind sancţionat în acest sens contravenţional de două ori. Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 470 lei fără TVA, sumă de la care contravenţia se transformă în infracţiune. Minorul a recunoscut fapta, iar în trecut a mai fost în atenţia poliţiştilor pentru fapte similare. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.