Social

Bolnavii cronic, chestionaţi de serviciile primite de la CAS

Raluca Manolache
11 aug 2013 935 vizualizări
Bolnavii cronic din Vrancea, care se află în tratament cu anumite medicamente prescrise doar cu aprobarea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), îşi vor putea spune părerea cu privire la serviciile medicale primite pentru bolile de care suferă

În acest sens, şefii de la Bucureşti au realizat şi un chestionar cu privire la evaluarea satisfacţiei asiguraţilor diagnosticaţi cu anumite boli cronice al căror tratament se aprobă prin comisiile de experţi de la nivelul CNAS, faţă de calitatea serviciilor medicale furnizate şi terapia specifică urmată. Bolnavii vor fi întrebaţi “Cum apreciaţi atitudinea medicului dvs?”, “V-aţi depus singur dosarul la casa de asigurări?”, “Cum apreciaţi atitudinea funcţionarilor care v-au preluat dosarul la casa de asigurări de sănătate?”, “Cat de dificil vi se pare să efectuaţi analizele solicitate pentru completarea dosarului?”, “Cum apreciaţi timpul în care aţi obţinut decizia”, “Consideraţi că tratamentul este eficient?”, “Aţi întampinat dificultăţi la procurarea medicamentelor din farmacii?”. Acestea sunt doar cateva dintre întrebările aprobate în chestionar. În funcţie de rezultate, autorităţile încearcă să îmbunătăţească tratamentul acestor suferinzi. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.