Social

Multe locuri de muncă... în confecţii

Sorin Tudose
16 iul 2013 4668 vizualizări
Angajatorii vranceni au declarat vacante 140 de locuri de muncă la nivelul judeţului Vrancea, pentru săptămana în curs, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Nu vă gandiţi că oferta este foarte variată pentru că în jur de 100 de locuri sunt în domeniul confecţiilor textile. Se mai caută cinci zugravi, trei sudori, un mecanic auto, un maistru în domeniul construcţiilor civile. Angajatorii vranceni mai solicită doi pavatori, patru laminatori, fierari betonişti, lăcătuşi mecanici, îngrijitori clădiri, electricieni. Peste hotare sunt disponibile 260 de locuri de muncă în nouă ţări. Ungurii au nevoie de numai puţin de 10 şoferi de camion pentru curse internaţionale, iar austriecii au nevoie de zece muncitori în domeniul forestier. Slovacia solicită şase lucrători pentru a lucra la maşini de cusut. Germania este ţara cu cele mai multe locuri de muncă vacante, nemţii ofertand circa 130 de joburi în diferite domenii. Mai exact, germanii au nevoie de 25 de educatoare, 20 de bucătari, 30 de ospătari, 30 barmani etc. Condiţia cerută de angajatori pentru a lucra în occident este de a şti cel puţin o limbă străină. (S. TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.