Social

Un angajat de la Vega 93 a fost victima unui accident de muncă

Aurelian Ivan
12 iul 2013 2046 vizualizări
Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean după ce şi-a prins braţul de un stalp de beton

Un angajat de la SC Vega 93 SRL, firmă care execută lucrări publice pe raza municipiului Focşani, la reţeaua de canalizare a oraşului, a fost rănit la locul de muncă. Poliţiştii au fost sesizaţi joi despre faptul că Dan Iulian Ţ., de 51 de ani, angajat al SC Vega 93 SRL, Galaţi, a fost victima unui accident de muncă. Oamenii legii au mers pe firul evenimentelor şi au aflat că în timp ce dirija un buldoexcavator pe strada Mugur din municipiul Focşani, condus de Marius D. de 23 de ani, din cauza neatenţiei a fost surprins de cupa excavatorului care i-a presat braţul drept de unul din stalpii de beton ai gardului unde efectua dirijarea. “A fost o echipă la faţa locului, iar cand au ajuns inspectorii bărbatul era deja la spital. S-a luat legătura cu el şi am adunat informaţiile necesare. Nefiind un accident cu urmări grave ITM-ul doar va aviza documentaţia pe care o va întocmi personalul firmei care va desfăşura o anchetă internă despre ceea ce s-a întamplat în acest caz”, ne-a spus Eliza Botezatu, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea. Poliţiştii vranceni fac şi ei la randul lor o anchetă în acest caz pentru a stabili clar condiţiile în care s-a petrecut nefericitul eveniment. De menţionat că tot în această săptămană un bărbat de 41 de ani din comuna Crăcăoani, judeţul Bacău, care lucra la societatea comercială Electromontaj S.A Bacău, şi-a găsit sfarşitul pe un stalp de înaltă tensiune din comuna Nistoreşti, unde se urcase să efectueze lucrări la reţea. Dan Luca şi-a pierdut viaţa într-un mod inexplicabil în condiţiile în care avea 13 ani de experinţă în domeniu. (Aurelian IVAN)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.