Social

Spaţiile Spitalului Focşani, pregătite pentru cabinetele de expertiză

Raluca Manolache
23 iun 2013 1218 vizualizări
Mutarea cabinetelor de expertiză la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani s-ar putea realiza de la 1 iulie.

Cele două cabinete de expertiză, unde ajung vrancenii care vor să obţină pensie de invaliditate, ar putea să fie mutate în condiţiile în care Spitalul din Focşani a finalizat acţiunile de modernizare a spaţiilor destinate celor două cabinete. „De la 1 iulie 2013 se doreşte mutarea cabinetelor de expertiză. Au fost reamenajate spaţiile situate la parterul policlinicii pentru copii”, ne-a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului. Cele două cabinete se vor muta de la Policlinica II (fostul Centru Medical Focşani) pentru că actualele spaţii în care îşi desfăşoară activitatea medicii vor fi scoase la licitaţie de către Primăria municipiului Focşani, care deţine locaţiile. În Vrancea există circa 9.000 de persoane cu diferite grade de invaliditate din care în jur de 2.000 nerevizuibile şi restul care vin la un anumit interval de timp, în funcţie de boală, să le fie revizuită invalidatatea, după cum ne-a informat Casa Judeţeană de Pensii. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.