Social

Copiii şi bătranii au primit cadouri de Paşte de la poliţişti şi pompieri

Ziarul de Vrancea
26 apr 2013 1148 vizualizări
Poliţiştii şi pompierii s-au transformat în Iepuraşi de Paşte. Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au oferit ieri cadouri copiilor şi bătranilor.

Aceştia au împărţit daruri alimentare în valoare de 1.200 de lei copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Măicăneşti şi persoanelor vârstnice de la Casa Bavareză a Filialei de Cruce Roşie Vrancea, din Vârteşcoiu. “Pentru a le face sărbătorile mai frumoase, poliţiştii au strâns bani şi le-au cumpărat pachete cu daruri tradiţionale”, a spus Bogdan Toader, purtătorul de cuvant al IPJ.  Şi pompierii au mers joi pentru a le oferi cadouri celor 40 de copii din Centrul de zi „Micul Prinţ”. “Darurile constând în jocuri instructiv-educative specifice vârstei, precum şi alte obiecte necesare pentru buna desfăşurare a procesului educativ au fost achiziţionate din contribuţia benevolă a lucrătorilor ISU Vrancea. Tot cu daruri s-au îndreptat pompierii şi vineri, către o familie din satul Ciuşlea, comuna Garoafa, unde au dus produse alimentare şi jucării pentru cei şase membri cu venituri modeste”, a transmis Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU. Şi lt. col. Flaviu Dorel Chiscop, inspectorul şef al ISU, care a participat la aceste activităţi, a transmis că prin aceste acţiuni pompierii au dorit să fie mai aproape de copii, “care sunt un dar ceresc”. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.