Social

Costel Dumbravă, noul şef de la Prestaţii Sociale

Sorin Tudose
9 apr 2013 2375 vizualizări
Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii şi Inspecţie Socială are un nou şef în persoana lui Costel Dumbravă, fostul purtător de cuvant al Consiliului Judeţean Vrancea

Dumbravă, susţinut de PSD, îl înlocuieşte pe Vincenţiu Micheci, omul PDL, de la şefia instituţiei după ce acesta din urmă nu a mai dorit să participe la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. “Nu am de gand să schimb ceva anume, dar vreau să cunosc atat funcţionarii instituţiei cat şi fiecare departament în parte pentru a vedea unde şi dacă trebuie aduse îmbunătăţiri. Deja am început să mă familiarizez cu ceea ce voi avea de făcut în cadrul instituţiei”, ne-a spus Dumbravă, proaspăt uns şef. (S. T.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
aleluia, acum 4006 zile, 5 ore, 40 minute, 18 secunde
DUMBRAVĂ asta parcă avea școala de popi sau dascăli bisericești și făcea revista presei pentru BIN LA DEN cand lucra la instituția de unde a fost transferat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.