Social

Nepotul lui Pomană, dat afară din PP-DD de la Camera Deputaţilor

Iulia Crețu
8 apr 2013 1605 vizualizări
Deputatul Alin Bucur, ales din partea PP-DD la Teleorman, a fost exclus din grupul politic de la Cameră, după ce ar fi negociat cu alte forţe politice un eventual transfer.

Alin Bucur este nepotul fostului primar PNL de la Broşteni, Ion Pomană Bucur, actualmente consilier local din partea Forţei Civice în comuna de pe Valea Milcovului. „Deputatul se face vinovat de acţiuni care subminează unitatea de grup a partidului, respectiv discuţii neprincipiale cu alte forţe politice. La şedinţa de grup unde a fost prezent i-a fost comunicată decizia şi a fost invitat afară din grupul parlamentar”, a declarat Radu Popa, liderul deputaţilor PP-DD. Acesta nu a declarat cu ce partid negocia Alin Bucur, însă este ştiut că aleşii „Partidului OTV” au discuţii în special cu Puterea parlamentară. În Vrancea, PP-DD este reprezentat în Camera Deputaţilor de Neagu Murgu, ales prin redistribuire în Colegiul 5 Mărăşeşti. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
alin BUCUR , acum 4005 zile, 22 ore, 13 minute, 20 secunde
Acelasi aluat ca si Pomana ,un mincinos ,pervers intrun cuvint ***** Bine i-ati facut afara cu lichelele astea .pomana se lauda cu acest mare deputat ,spera ca il scapa de puscaria care il asteapta citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.