Social

Daniel Drăgan şi-a preluat postul de director al Căminului de bătrani

Raluca Manolache
19 mar 2013 1625 vizualizări
Daniel Drăgan şi-a reluat activitatea la Căminul de persoane varstnice “O nouă şansă” din Mărăşeşti din postura de director al instituţiei. După ce a caştigat procesul de repunere în funcţie, Daniel Drăgan a revenit ieri la muncă.

“Am găsit după două luni şi jumătate un colectiv tensionat, aşa cum l-am găsit şi în 2011. Fără perspectivă şi nemulţumit pe bună dreptate de salarizare şi de faptul că posturile sunt blocate. Este o nevoie urgentă de infirmieri în cămin. Sunt doar patru pentru cei 44 de beneficiari”, a spus Daniel Drăgan. Acesta speră că rezolve diferendele personale cu primarul Valerică Chitic. “Sunt dispus la orice compromis pentru acest cămin care cred ca este speranţa celor 44 de suflete care trăiesc alături de noi. Vom începe igienizarea de primăvară şi aştept să punem în practică împreună cu domnul primar şi consiliul local oportunitatea de a demara un proiect de reabilitare prin Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale”,  a mai spus Daniel Drăgan, care şi-a recuperat postul în instanţă după ce a fost demis la începutul acestui an pe motive disciplinare. Acesta ocupa funcţia de director al Căminului de bătrani de la Mărăşeşti încă de la înfiinţare, din momentul în care  spitalului orăşenesc a fost închis în 2011 în urma unei decizii a Ministerului Sănătăţii. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Nita a lu Maria, acum 4046 zile, 4 ore, 41 minute, 28 secunde
Bre Marie,iti raspund acum ca nu mai citeste nimeni...Coabitare nu exista nici in cer,da pe pamant...Ti-ai luat calculator si internet,dupa moartea mea?Sunt obiecte de lux,osa fie impozit mare...Se va citeste integral
Maria lu Nita, acum 4047 zile, 33 minute, 58 secunde
Bre Loredano,hai repede ca s-a produs reconciliera locala,s-a impacat Domn primar cu DOMN Daniel,hai poate ne da si noua o garsoniera gratis,ca anul acesta plateste UE,la anu ...primaria Tasteaza bine citeste integral
silviu, acum 4047 zile, 1 ora, 55 minute, 48 secunde
sa fie mutate spagarele din primarie pe post de ingrijitoare....sa termine cu cersitul de pe la magazine
lantul slabiciunilor, acum 4047 zile, 2 ore, 46 minute, 14 secunde
Ce inseamna motive disciplinare ca Domnul Goe a pus dulceata adica spirt de 50 lei sticla in pantofii musafirilor...
cara-cati-ta, acum 4047 zile, 3 ore, 51 minute, 46 secunde
Daca tot sunt putine infirmiere,de ce nu vine femeia de servici de la primarie,asa cum o contabila din camin a fost mutata la primarie?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.