Social

Plasme, drujbe şi sisteme audio, furate de doi tineri

Dan Chiriac
4 mar 2013 951 vizualizări
Doi tineri de 23 de ani sunt cercetaţi de poliţişti după ce au comis mai multe spargeri în municipiul Focşani

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Focşani i-au identificat pe George Gabriel M., 23 ani, şi Asan-Cătălin C., 23 ani, suspecţi de săvârşirea mai multor furturi în Focşani. Cu ocazia activităţilor specifice întreprinse s-a stabilit că, în perioada august 2012–februarie 2013, aceştia au sustras din incinta a şase societăţi comerciale bunuri şi sume de bani. Prejudiciul total de 18.000 lei a fost recuperat în proporţie de 90% de poliţişti. Tinerii au sustras aparatură electrocasnică, televizoare, laptopuri, sisteme audio sau drujbe, dar şi sume de bani. Judecătoria Focşani a dispus arestarea preventivă a lui George Gabriel M. pentru o perioadă de 29 de zile, iar faţă de Asan Cătălin C. s-a luat măsura de a nu părăsi localitatea. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării în totalitate a prejudiciului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.