Social

Activitatea lui Cătălin Graur, evaluată de Ministerul Sănătăţii

Raluca Manolache
15 feb 2013 4843 vizualizări
Dr. Cătălin Graur, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, a fost joi la Bucureşti pentru a prezenta raportul de activitate al instituţiei pe 2012.

Acesta a fost invitat la Ministerul Sănătăţii (MS) pentru evaluarea anuală a performanţelor. Munca prestată de acesta într-un an a fost evaluată de secretarul general în MS, George Diga. A fost prezentată activitatea DSP pe compartimente, dar au fost prezentate şi problemele cele mai mari ale instituţiei şi ce măsuri ar trebui să se ia pentru remedierea acestora. Unitatea se confruntă în acest moment cu deficit de personal după ce unii dintre angajaţi fie au îndeplinit varsta de pensionare, fie au decedat din cauza problemelor de sănătate. Dacă DSP are 78 de posturi, doar 66 dintre acestea sunt ocupate. De asemenea, Cătălin Graur îşi doreşte să atragă mai multe venituri proprii. Medicul stomatolog Cătălin Graur ocupă funcţia de director DSP din 2009, iar în 2010 acesta a fost confirmat în funcţie după ce a susţinut şi promovat concursul organizat de MS. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Sandokan, acum 4079 zile, 12 ore, 43 minute, 5 secunde
Un traseist, un oportunist,un spagar care-l tracteaza si pe fratiorul betivan penal de la ISJ, un individ cu care PNL s-a legat la cap si va trebui sa-l duca in spate, dar probabil in timp va suferi citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.