Social

Adolescent mort în secţia de psihiatrie de la Spitalul Focşani

Raluca Manolache
22 ian 2013 2060 vizualizări
Un tanăr de 18 ani din judeţul Galaţi a murit luni seară în secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani. Gheorghe B. era internat în spital de aproape o săptămană din cauza problemelor de sănătate şi necesita supraveghere constantă

Cadrele medicale încercau să îi facă acestuia acte de identitate, fiind un caz social. Băiatul a decedat însă după ce i s-a făcut brusc rău, iar medicii, deşi l-au resuscitat, nu au mai reuşit să îi facă inima să bată. “Pacientul era internat în spital de aproximativ o săptămană. Era encefalopat (n.r. boală a creierului), cu grave probleme de comunicare. Luni seara a intrat în stoc cardio-respirator, iar în jurul orei 22.00 s-a constatat decesul”, a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului. Cadrele medicale i-au anunţat şi pe poliţişti despre cele întamplate. Din primele verificări efectuate de oamenii legii s-a stabilit faptul că acesta nu era coerent şi exista riscul de autoaccidentare. Cadavrul a fost transportat la SML şi urmează să se stabilească cauzele decesului. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
un om, acum 4082 zile, 8 ore, 31 minute, 4 secunde
Mai campene, cum le stii tu pe toate...! De ce nu l-ai luat acasa la tine, sa-l ingrijesti asa cum numai tu stii?
campeanu, acum 4082 zile, 17 ore, 12 minute, 21 secunde
Cauzele decesului sunt datorate faptului că poliția nu a fost anunțată la timp sau nu a sosit la timp.Cadrele medicale au fost iar pe langă.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.