Social

Încep cursurile de calificare-perfecţionare

Sorin Tudose
22 ian 2013 1840 vizualizări
Forţele de Muncă organizează cursuri pentru vanzători, barmani, apicultori, cofetari, frizeri sau constructori

Şomerii sunt aşteptaţi şi în acest an de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă care va organiza mai multe cursuri de iniţiere, calificare, recalificare, perfecţionare, specializare în diverse meserii. În cursul acestui an se vor organiza patru cursuri de iniţiere pentru cei care vor să lucreze ca vanzători produse alimentare, operatori calculator electronic şi reţele, operatori introducere, prelucrare şi validare date, barmani preparatori. De asemenea, pe parcursul lui 2013 se vor organiza şi 15 cursuri de calificare nivelul I. Acestea vor fi făcute pentru cei care vor să activeze ca apicultori, agenţi securitate, cofetari, lucrători în alimentaţie, frizeri, pomicultori, patiseri, mecanici vulcanizatori, operatori confecţioneri, respectiv lucrători în comerţ, creşterea animalelor, cultura plantelor şi creşterea animalelor, finisaj construcţii şi structuri pentru construcţii. Se mai fac cursuri de calificare nivel II pentru bucătari, chelneri, frizeri, instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze, montator pereţi şi plafoane, confecţioner mase plastice, maşinist utilaje cale şi terasamente. Printre altele se mai organizează şi cursuri de perfecţionare. Aşadar, cei care vor să se perfecţioneze în comunicare în limba engleză, contabilitate, în domeniul salubrităţii ori ca inspector de resurse umane sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei unde pot primi mai multe detalii sau pot suna la numărul de telefon 0237/224.678. Durata cursurilor este de 1,5 luni pentru iniţiere, 2 luni pentru perfecţionare, 2,5 luni calificare nivel I, respectiv 5 luni pentru calificare nivel II. Cursurile sunt organizate cu scopul final de a creşte şansele şomerilor de a-şi găsi un loc de muncă. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.