Social

Turul Vrancei: Dan Parfum spune că dosarul lui miroase a abuz

Ziarul de Vrancea
16 ian 2013 1865 vizualizări
Dumitru Avram, cunoscut mai degrabă ca Upi sau Dan Parfum, a depus ieri o nouă plangere penală împotriva a trei magistraţi din Vrancea şi a unui poliţist.

Este vorba de judecătorul Aneta Bordea, procurorii Nicolae Boştiog şi Nicolae Ghihaniş, dar şi de lucrătorul de poliţie Lucian Cazacu, cărora “Dan Parfum” le impută presupuse abuzuri pe care aceştia le-ar fi comis împotriva sa. Plangerea a fost înregistrată la Parchetul de pe langă Tribunalul Vrancea însă, cel mai sigur va fi declinată către Parchetul de pe langă Curtea de Apel Galaţi, fiind vorba de magistraţi. Conform celor afirmate în plangere, judecătorul ar fi semnat un mandat de percheziţie fals, în urma căruia anchetatorii au inventariat şi i-au sechestrat în noiembrie 2011 marfă diversă, între care şi foarte multe produse cosmetice. Despre procurori şi poliţişti Dan Parfum susţine că ar fi comis “abuzuri inimaginabile asupra mea şi a familiei”. (G. SAVA)


Un moldovean a fost trimis acasă pentru că stătea ilegal în Romania


Un bărbat de 40 ani din Republica Moldova a intrat în atenţia poliţiştilor de la Serviciul pentru Imigrări Vrancea pentru şedere ilegală în Romania. Acesta locuia în comuna Mera şi a fost depistat în urma unei acţiuni pe linia prevenirii combaterii şederii ilegale a străinilor. “În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că străinul în cauză se afla în şedere ilegală în Romania de 48 de zile, drept pentru care i-a fost emisă Decizie de Returnare de pe teritoriul Romaniei acesta fiind obligat să părăsească în mod voluntar teritoriul Romaniei în termen de 5 zile, totodată acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 600 lei”, au transmis poliţiştii de la Serviciul pentru Imigrări. În perioada următoare se vor continua acţiunile privind combaterea şederii ilegale, iar poliţiştii le atrag atenţia cetăţenilor străini de a acorda interes reglementăriii legale a dreptului de şedere în Romania. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
tyty, acum 4114 zile, 12 ore, 35 minute, 25 secunde
Și dacă îl știe orașul că vinde parfum care-i problema ? Să nu mai cumpere de la el. Cat despre reclamații aceste nu vor face altceva decat să-i mai umple brațele pline de acte cu uncă o citeste integral
eu, acum 4114 zile, 12 ore, 44 minute, 50 secunde
omul asta sufera rau cu capul!!!!!!!!!tot orasul il cunoaste ca vinde parfumuri
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.