Social

Doctorul Stoenoiu se vrea director medical la Spitalul Dumbrăveni

Raluca Manolache
15 ian 2013 1558 vizualizări
Se caută adjuncţi pentru managerul Costel Negoescu, de la Spitalul din Dumbrăveni. Dr. Mircea Stoenoiu, încadrat ca medic specialist la camera de gardă, s-a înscris la concursul organizat de Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni în vederea ocupării funcţiei de director medical.

Acesta şi-a depus dosarul de participare la concurs după ce la sfarşitul anului trecut a obţinut prin concurs postul de medic specialist în medicină de urgenţă la aceeaşi unitate, renunţand astfel la postul de inspector control pe care îl ocupa în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea. Locul de muncă este şi mai aproape de domiciliul doctorului, care locuieşte într-o comună învecinată. De asemenea, pentru postul de director economic candidează ec. Gina Şerban, care a ocupat şi pană în prezent acest post. Concursul pentru ocuparea posturilor specifice comitetului director se va organiza pe 18 ianuarie. Comisia de concurs este formată atat din reprezentanţii spitalului, cat şi cei ai DSP şi Colegiului Medicilor. Concursul va consta în două probe de evaluare: testul grilă, lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului şi susţinerea proiectului managerial. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.