Social

Costel Negoescu rămane manager la Spitalul Dumbrăveni

Raluca Manolache
5 nov 2012 1180 vizualizări
Juristul Costel Negoescu a reuşit să promoveze concursul susţinut ieri în vederea ocupării funcţiei de manager de la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni. După susţinerea celor două probe de concurs acesta a reuşit să obţină un punctaj de 9,67

Consiliul de Administraţie al unităţii urmează să transmită la Ministerul Sănătăţii rezultatele concursului, urmand ca mai apoi să fie emis un ordin de ministru pentru numirea în funcţie. Costel Negoescu îşi doreşte, în acest mandat, să continue proiectele începute la nivelul spitalului. « Principalul obiectiv constă în obţinerea acreditării. Pentru a obţine însă acreditarea mai sunt unele circuite care trebuie să fie funcţionale. Îmi doresc reamenajarea şi modernizarea camerei de gardă şi extinderea compartimentului de interne şi radiologie», a precizat Costel Negoescu. Acesta îşi mai doreşte o negociere corectă a contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, dar şi atragarea de medici. La spital ar urma să fie scoase la concurs şi posturile din comitetul director şi posturile medicilor şefi de secţie. Costel Negoescu ocupă această funcţie încă din 2008, după ce fostul manager, generalul (r) Sandu Crintea, a devenit la vremea respectivă primarul comunei Dumitreşti.  (Raluca MANOLACHE)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.