Social

Turul Vrancei: Centrală termică pentru secţiile exterioare de la Spital

Ziarul de Vrancea
18 oct 2012 848 vizualizări
La Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani se fac în această perioadă demersuri pentru montarea unei centrale termice şi la secţiile exterioare care sunt situate pe strada Comisia Centrală

Alina Pelin, purtătorul de cuvant al Spitalului, spune că se lucrează la întocmirea proiectului şi se solicită aprobările necesare de la furnizorul de gaze. Investiţia ar urma să fie de aproape 50.000 lei. Secţiile de oftalmologie, ORL, dermatologie şi psihiatrie sunt singurele spaţii racordate la furnizorul local de agent termic, Enet, în celelalte secţii fiind asigurată căldura pe timpul iernii prin centrala spitalului. S-a luat decizia pentru a se monta şi în acest spaţiu centrală pentru că în anii trecuţi au existat probleme cu privire la furnizarea agentului termic. De altfel, la nivelul unităţii s-a verificat centrala termică, iar în momentul în care temperaturile vor fi sub 10 grade saloanele vor fi încălzite. (R. M.)

Peste 250 de locuri de muncă în Vrancea

Mai bine de 250 de posturi vacante în diferite domenii sunt ofertate de angajatorii din Vrancea pană pe 25 octombrie. Ce-i drept peste 150 dintre ele se regăsesc în domeniul confecţiilor textile însă chiar şi aşa tot mai răman destule locuri de muncă pentru cei care vor să lucreze ca barmani, kinetoterapeuţi, laminatori, lăcătuşi mecanici, agenţi comerciali. Posturi libere mai sunt şi pentru cei care vor să lucreze manipulanţi mărfuri, maşinişti poduri rulante, sudori etc. La nivelul Spaţiului Economic European Austria solicită 5 tăietori cu drujba, un medic director de cercetare, Norvegia are nevoie de un responsabil, iar Ungaria de 20 de şoferi de autocamion. Amănunte puteţi obţine la numărul de telefon 0237/617964. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.