Social

Info-Educaţie: Nou membru în CA al IŞJ

Ziarul de Vrancea
8 oct 2012 2441 vizualizări
Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Vrancea are un nou membru în persoana inspectorului de geografie Dănuţ Săcrieru

Potrivit adjunctei IŞJ Luminiţa Balaban, Dănuţ Săcrieru a fost numit în CA în locul demisionarei Eleonora Dărmănescu. Dănuţ Săcrieru a fost numit inspector de geografie pe 31 august 2012, în locul lui Ştefan Chipăilă, după ce acesta din urmă a demisionat invocand motive personale. (M. V.)

Se deschide Atelierul de pictură la CNC

Astăzi se deschide la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” „Atelierul de pictură” pentru elevi, proiect coordonat de profesorul Octavian Opaiţ, unul dintre artiştii cunoscuţi ai Focşaniului. „Scopul acestui proiect este de a implica elevii (clasele V-XII) în activităţi artistice (plastice, vizuale) şi iniţierea lor în pictură, zona artelor vizuale”, potrivit unui comunicat de presă. Evenimentul face parte din proiectul denumit „P9 (pentru că nouă ne pasă de pictură/artă)”. (M. V.)

Concurs la „Vuia” pentru un post de limba romană

Colegiul Auto „Traian Vuia” din Focşani a organizat concurs ieri pentru ocuparea unui post de profesor de limba romană după ce titulara a intrat în concediu prenatal. Singura concurentă a fost Cătălina Lupu, absolventă a Facultăţii de Filologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret” Bucureşti în anul 2008. „Concurenta a susţinut dimineaţă prima probă care a constat în inspecţia la clasă, apoi a susţinut examenul scris. Lucrarea sa urmează să fie corectată maine (n.r. azi)”, ne-a declarat directorul Colegiul Auto „Traian Vuia”, Ioan Negoescu. Cătălina Lupu a predat la Şcoala 1 Mărăşeşti şi la Şcoala Slobozia Bradului. Dacă va trece examenul, aceasta va încheia un contract cu unitatea de învăţămant pentru anul şcolar 2012-2013. (M. V.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
RASPUNS, acum 4108 zile, 18 ore, 38 minute, 48 secunde
Promisiunea politica e sfanta!!! Nu conteaza nota 3. Cine a spus ca trebuie competenta? Cine o promoveaza pe d-na Lupu demonstreaza ca stie tot atata carte cat ea. RUSINE, d-na insp. Balaban! RUSINE! citeste integral
teacher, acum 4210 zile, 18 ore, 48 minute, 39 secunde
OARE TOTI PROFESORII CARE AU PARTICIPAT LA TITULARIZARE SI AU LUAT NOTE PESTE 8 AU REFUZAT ACEASTA CATEDRA?? CHIAR ERA NEVOIE SA SE APELEZE LA UN CANDIDAT DE NOTA 3 LA TITULARIZARE??
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.