Social

Absolvenţii, aşteptaţi vineri la bursa locurilor de muncă

Sorin Tudose
25 sep 2012 949 vizualizări
Vrancenii care au terminat liceul sau facultatea anul acesta sunt aşteptaţi vinerea aceasta, de la ora 9.00, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Evenimentul are loc în deja tradiţionalul local al hotelului Fashion Center, în ciuda faptului că locaţia nu este una centrală. În mediul urban bursa va avea loc şi în Adjud, la Casa de Cultură. În ceea ce priveşte mediul rural, bursa se va organiza în Dumbrăveni, la Căminul Cultural, respectiv în Vidra, în sediul primăriei. Absolvenţii vor avea de unde alege, reprezentanţii Agenţiei contactand operatori economici din domenii variate de activitate. Cu toate acestea, industria confecţiilor textile rămane principalul domeniu către care tinerii se pot îndrepta. Mai sunt posturi pentru ospătari, bucătari, pentru agenţi vanzări sau şoferi. Vrancea nu prea oferă variante pentru absolvenţii cu studii superioare care ar dori să lucreze în municipiul Focşani sau măcar în judeţ. Amănunte despre joburile disponibile puteţi obţine de la reprezentanţii instituţiei organizatoare, la numărul de telefon 0237.224.678 sau participand la bursa de vineri. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.