Social

Un băieţel de doi ani, adus mort la Spitalul din Dumbrăveni

Raluca Manolache
21 sep 2012 1791 vizualizări
Medicii legişti urmează să vadă din ce cauză a murit copilul

Copil mort în condiţii suspecte. Medicii de la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni s-au confruntat joi cu un caz mai deosebit, un copil de doi ani adus decedat de către rudele acestuia. Băiatul de un an şi opt luni a fost adus la camera de gardă a unităţii fără puls, unde a fost primit de dr. Mircea Mihai Duţescu, medic şef secţie psihiatrie. “Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi de către medicul şef al Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, despre faptul că în jurul orelor 11.20, la camera de gardă a spitalului a fost adus un minor în vârstă de aproximativ 2 ani, care nu prezenta semne vitale. S-au efectuat manevre de resuscitare cardio-respiratorii timp de 20 minute, dar acestea s-au dovedit ineficiente, în scurt timp constatându-se decesul minorului L. R. de 1,8 ani, din comuna Slobozia-Bradului”, au transmis poliţiştii. Moartea copilului este un mister pentru că nimeni nu a putut să dea foarte multe detalii medicilor cu privire la ceea ce s-a întamplat. Jr. Costel Negoescu, managerul spitalului, spune că nici cei ce au venit cu copilul la spital nu au dorit iniţial să îşi decline identitatea. Acesta mai spune că băiatul ar fi înghiţit o substanţă suspectă. Poliţiştii au întocmit dosar penal, iar cadavrul a fost dus la secţia anatomo-patologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf.Pantelimon” Focşani. Medicii vor efectua necropsia şi vor stabili cauza decesului, urmând ca în funcţie de acestea să se dispună măsurile legale. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Unick, acum 4224 zile, 18 ore, 41 minute, 57 secunde
Asta inseamna desfiintarea spitalelor teritoriale si lipsa mijloacelor de resuscitare la unitatile medicale din teritoriu!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.