Social

Carrefour dăruieşte ghiozdane elevilor de clasa I

Sorin Tudose
18 sep 2012 1412 vizualizări
în Focşani Carrefour va oferi cadouri la 900 de copii din 30 de clase

Reprezentanţii magazinului Carrefour au demarat o acţiune la nivelul întregii ţări intitulată “Operaţiunea cadouri şi ghiozdane pentru boboci!” destinată elevilor de clasa I prin care 45.000 de cadouri au fost pregătite pentru boboci. Încă din prima zi de şcoală, echipele Carrefour au pornit încărcate cu cadouri şi ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici într-una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa lor. Astfel, în perioada 17-28 septembrie, echipele de angajaţi vor vizita şcolile din cele 15 oraşe, în care există hipermarketuri Carrefour. Cu sprijinul inspectoratelor şcolare, Carrefour desfăşoară astfel o acţiune de amploare în circa 600 şcoli. De asemenea, Danone Romania s-a implicat şi ea în demers pregătind pentru cei mici penare şi ghiozdane. “Continuăm această frumoasă acţiune cu premii, şi mai multe şi mai interesante pentru cei mici. Dorim astfel să fim alături de boboci şi să le urăm mult succes în primul lor an şcolar din viaţă! Îi vom aştepta de asemenea şi în magazinele noastre unde îi surprindem cu activităţi şi evenimente speciale pentru ei! Acţiunea a fost posibilă cu ajutorul partenerilor noştri: RTC PROFFICE EXPERIENCE, Danone, Henkel, Parmalat, Pepsi, care ne-au ajutat în pregătirea cadourilor”, transmite Andreea Mihai, director marketing Carrefour Romania. În Focşani cei de la Carrefour vor ajunge la 30 de clase şi vor oferi cadouri la 900 de copii. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
florentina, acum 4234 zile, 21 ore, 38 minute, 59 secunde
mai bine daruiau ghiozdane celor care intradevar au nevoie de ele..cred ca majoritatea copiilor din Focsani au parinti care sa isi permita cumpararea rechizitelor.
efes, acum 4235 zile, 3 ore, 44 minute, 21 secunde
poate se gandesc si la clasa pregatitoare ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.