Social

Garaje făcute scrum în comuna Gugeşti! A ars şi un VW Golf

Raluca Manolache
13 sep 2012 1881 vizualizări
Incendiul a izbucnit iniţial la o magazie de lemne, dar focul s-a propagat şi la alte anexe şi garaje

Incendiu puternic în comuna Gugeşti. Lucrătorii ISU Vrancea au fost chemaţi miercuri noapte în localitate, după ce locatarii de pe strada Mihail Kogălniceanu au văzut că au luat foc garajele. La faţa locului au fost trimise două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, intervenţia desfăşurandu-se în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gugeşti, care a acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au constatat astfel că incendiul a izbucnit iniţial la o magazie de lemne, dar focul s-a propagat şi la alte anexe şi garaje, construcţii alipite. „Astfel, flăcările au cuprins trei anexe şi cinci garaje, construite din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă totală de circa 150 mp, cât şi bunuri aflate în interiorul acestora (un frigider, un aragaz, un motofierăstrău, o canapea, şapte butoaie confecţionate din lemn şi fibră de sticlă, lemne de foc, anvelope, circa 300 kg porumb, 180 kg grâu şi alte bunuri de uz casnic şi gospodăresc). În unul dintre garaje se afla un autoturism VW Golf IV, care a ars în proporţie de 90 % , în urma incendiului fiind afectată şi o motoretă marca Mobra 50”, a precizat lt. Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU. Pompierii au constatat că „cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jar sau scântei provenite de la un foc în aer liber, purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile”. Lucrătorii ISU au mai intervenit miercuri şi pentru lichidarea a patru incendii de vegetaţie uscată. S-a intervenit în Boloteşti, pe teritoriul cartierului Şişcani -municipiul Adjud, în localitatea Pufeşti şi în satul Domneşti. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.