Social

Un bărbat paralizat ,din comuna Dumitreşti, a ars de viu în casă

Raluca Manolache
11 sep 2012 1517 vizualizări
Proprietarul era imobilizat la pat şi nu a putut părăsi locuinţa cuprinsă de flăcări la Dumitreşti, în toiul nopţii

Un bătran din comuna Dumitreşti a avut parte de un sfarşit teribil. Alexandru Ticu, de 75 ani, din satul Tinoasa, comuna Dumitreşti, a murit carbonizat după ce casa în care locuia a luat foc de la instalaţia electrică. Totul s-a întamplat marţi dimineaţă şi fumul gros, care ieşea din casă, a fost sesizat de către vecini care au sunat la 112. Astfel, în jurul orei 04.10, pompierii de la Ramnicu Sărat au acţionat cu o autospecială de stins incendii, în colaborare cu voluntarii din cadrul serviciului local pentru situaţii de urgenţă Dumitreşti, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea incendiului. Cu toate acestea, bărbatul nu a putut fi salvat şi nici nu a putut să iasă din casă pentru că era imobilizat la pat. „La sosirea forţelor de intervenţie la locul solicitării s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă şi şindrilă, pe o suprafaţă de circa 75 mp şi la bunuri aflate în interior. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, însă, din nefericire, în urma acestuia a fost identificat trupul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 75 ani. Acesta era imobilizat la pat şi nu a putut părăsi casa incendiată”, a precizat lt. col. Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al pompierilor. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau necurăţat. Este al doilea deces produs din cauza incendiilor în ultimele săptămani în Dumitreşti. La sfarşitul lui august, o femeie de 87 ani a murit intoxicată cu fum după ce casa în care locuia a luat foc. Incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.