Social

Cei din Ploscuţeni cer prelungirea traseului de microbuz

Iulia Crețu
10 sep 2012 1848 vizualizări
Locuitorii comunei Ploscuţei solicită Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea prelungirea traseului de microbuz pană în satul Argea.

În acest sens, la CJ a fost înregistrată această cerere cu numărul 7595 din 04.09.2012. “Vă solicităm prelungirea traseului de microbuze pe traseul Adjud-Ploscuţeni (centru) pană în satul Argea, comuna Ploscuţeni, pe o distanţă de aproximativ 5 km, unde locuieşte aproximativ 60% din populaţia comunei Ploscuţeni. Din acest traseu de 5 km, 3 km sunt DJ asfaltaţi iar 2 km sunt de drum pietruit. În sprijinul cererii noastre ataşăm lista cu semnături ale cetăţenilor din comuna Ploscuţeni care solicită prelungirea traseului de microbuz pe traseul Adjud-Ploscuţeni (centru) pană în satul Argea cu trei curse zilnice, dimineaţa, la pranz şi seara, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor comunei Ploscuţeni , ai cetăţenilor din satul Argea şi a măicuţelor de la Mănăstirea Sihastru şi Mănăstirea Oancea”, se arată în solicitarea celor din comuna Ploscuţeni. Cel mai probabil o decizie va fi luată în următoarea perioadă. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
AdSt, acum 4243 zile, 22 ore, 41 minute, 45 secunde
Ma puteti lumina si pe mine: ce inseamna 60% din populatia comunei? Satul Argea este atat de mare incat sa reprezinte un asemenea procentaj din populatia comunei? Si apoi, cine este acest I. Cretu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.