Social

Bărbat acuzat de viol, prins după două zile de la comiterea faptei

Dan Chiriac
7 sep 2012 2024 vizualizări
Bruta a intrat peste o vecină în casă în toiul nopţii şi a siluit-o în toate fetele u bărbatul a fost prins după ce a stat ascuns pe camp

Un bărbat din comuna Slobozia Ciorăşti a ajuns după gratii, după ce a violat o vecină. Marţi noaptea, Ion Ţăranu, 37 ani, a pătruns în locuinţa Elenei G., după ce a forţat uşa de la intrare. Profitand de întuneric, bărbatul a ameninţat-o pe femeie, după care a întreţinut relaţii sexuale cu ea, împotriva voinţei acesteia. Deşi femeia a încercat să strige după ajutor, nimeni nu a auzit, mai ales că totul s-a întamplat în mijlocul nopţii, în jurul orelor 2.00. Imediat după comiterea faptei, autorul s-a făcut nevăzut şi a sperat că va scăpa de urma anchetatorilor. Femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul poliţişţilor, mai ales că intrusul a ameninţat-o . Verificările la faţa locului au stabilit că autorul violului este Ion Ţăranu. Femeia l-a recunoscut pe autor şi le-a transmis poliţiştilor identitatea sa. Anchetatorii au demarat căutările pentru a da de urma violatorului. „La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din Coteşti l-au reţinut pe Ion T., 37 ani, din comuna Slobozia Ciorăşti, care la data de 4 septembrie, orele 02.00, a pătruns fără drept în locuinţa Elenei G. de 57 ani, din aceeaşi localitate, şi a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a detaliat inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. Autorul s-a ascuns pe campurile din zonă în speranţa că nu va fi descoperit. Suspectul a fost adus ieri la audieri, la sediul Parchetului Vrancea. Deşi iniţial a refuzat să recunoască cele întamplate, ulterior, bărbatul a pus totul pe seama băuturii. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul Poliţiei. Vineri, Judecătoria Focşani a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.