Social

Liber la angajări în Sănătate, dar fără bani în plus pentru lefuri!

Raluca Manolache
5 sep 2012 1158 vizualizări
Primele 16 posturi au fost scoase la concurs de către Spitalul din Adjud

Spitalele din judeţul Vrancea pot face angajări, însă pot fi scoase la concurs doar posturile care s-au vacantat de la începutul acestui an şi doar cu aprobarea Ministerului Sănătăţii. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea trebuie să înştiinţeze spitalele cu privire la condiţiile pe care trebuie să le respecte în momentul în care organizează concurs pentru ocuparea posturilor libere. „Pentru ca repartizarea posturilor care s-au vacantat după data de 1 ianuarie pe categorii de personal şi unităţi sanitare să rezolve cu prioritate problemele deficitului de personal în unităţile cu rol determinant în asigurarea asistenţei medicale a populaţiei, managerii de spitale din subordinea administraţiei publice locale nu vor demara procedura de organizare a concursului decat ulterior avizării posturilor care pot fi ocupate prin concurs sau examen de Ministerul Sănătăţii”, a precizat dr. Cătălin Graur, directorul DSP Vrancea. Chiar dacă s-a dat undă verde la angajări, unităţile sanitare trebuie să se încadreze în bugetul de care dispun. Primul spital preocupat de angajări este cel de la Adjud. Unitatea municipală a scos la concurs opt posturi de asistent medical principal, patru posturi de infirmieră, trei posturi de îngrijitoare curăţenie şi un post de şofer autosanitară. Dosarele de înscriere se pot depune la  secretariatul spitalului până pe 17 septembrie, iar examenul va avea loc pe 20 septembrie, la ora 10.00. Taxa de înscriere este de 50 de lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.