Social

Mini Ştiri: Incendii la Boţârlău şi Suraia

Ziarul de Vrancea
24 aug 2012 2035 vizualizări
Pompierii focşăneni au acţionat, în colaborare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din comunele Vulturu şi Suraia, pentru stingerea a două incendii de vegetaţie uscată.

Au ars circa 2000 mp vegetaţie uscată pe teritoriul satului Boţârlău, comuna Vulturu, şi aproximativ 3000 mp vegetaţie uscată în comuna Suraia. (R. M.)

Focşani: Cu şarpele în bucătărie

O familie din Focşani a tras o sperietură zdravănă joi după ce a găsit un şarpe în casă. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani s-a deplasat astfel pe strada Mărăşeşti şi a găsit şarpele în bucătăria apartamentului. Şarpele, care măsura mai puţin de un metru, a fost capturat de pompieri şi eliberat apoi pe un teren viran, la distanţă de blocul unde a fost găsit. (R. M.)

Oltcit în flăcări

Un autoturism Oltcit a luat foc ieri după-amiază pe strada Cuza Vodă. Incidentul a avut loc în faţa Serviciului de Paşapoarte. Conducătorul auto a tras pe dreapta după ce a observat că motorul maşinii s-a aprins. Pompierii sosiţi la faţa locului au stins focul după mai bine de zece minute. Motorul maşinii a ars de la un scurtcircuit electric. (D.C.)

A fentat statul cu peste 350.000 de lei

O tanără din Odobeşti este cercetată penal după ce a dat o ţeapă de peste 350.000 de lei. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au stabilit că Claudia Daniela V., 28 ani, din Odobeşti, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Focşani, a stabilit cu rea credinţă taxa pe valoarea adăugată, având ca rezultat obţinerea fără drept a sumei de 366.665 lei, cu titlu de rambursări de la bugetul general consolidat. Tanăra va fi cercetată în stare de libertate. (D.C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.