Social

Mini-Ştiri:Odobeşti: Maşină în flăcări

Ziarul de Vrancea
15 aug 2012 1392 vizualizări
Un bărbat din oraşul Odobeşti le-a solicitat ajutor pompierilor după ce a văzut că i-a luat foc maşina.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Focşani, dar în urma incendiului s-au deteriorat instalaţia electrică şi acumulatorul de la compartimentul motor. Pompierii au constatat că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit. Pompierii le recomandă posesorilor de autoturisme să verifice din cand în cand dacă stingătoarele de incendiu din dotarea autovehiculelor mai sunt în stare de funcţionare. Acestea au termen de valabilitate în jur de doi ani. (R. M.)

Acţiune a poliţiştilor vizandu-i pe „stranieri”

Poliţiştii rutieri vor organiza, la nivel naţional, timp de trei zile, acţiuni pentru reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule înmatriculate în alte state, conduse de cetăţeni romani. Pană sambătă se vor face controale privind modul în care „stranierii” conduc pe drumurile din ţară. Se va verifica dacă şoferul are permis, dacă este băut, dar şi dacă deţine asupra sa documentele maşinii, existenţa inspecţiei tehnice şi poliţa de asigurare. Pentru asigurarea probatoriului în cazul faptelor sancţionate, poliţiştii rutieri vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier, instalate pe autospecialele unităţilor de poliţie rutieră.  (I. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.