Social

CA-ul de la Spitalul din Focşani va avea şi un membru de la CJ

Raluca Manolache
17 iul 2012 1211 vizualizări
Consiliul de administraţie (CA) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfantul Pantelimon” Focşani va avea în componenţă şi un reprezentant de la Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea, în ciuda faptului că administraţia judeţeană a refuzat să preia unitatea în momentul descentralizării impuse de Ministerul Sănătăţii.

Deşi iniţial consiliul urma să fie completat de un reprezentant numit de Consiliul Local Focşani, în şedinţa legislativului judeţean de joi se va lua în discuţie desemnarea reprezentantului CJ şi al membrului supleant în componenţa CA al spitalului. În acest moment, consiliul de administraţie este format din dr. Cătălin Graur – directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), ec. Iuliana Mircea - director adjunct economic DSP, şi dr. Vasile Costin – consilier de specialitate în cadrul DSP. Şi managerul spitalului, dr. Nicolae Moise, va putea să participe la şedinţele consiliului de administraţie dar fără drept de vot. Noul consiliu ar urma să se reunească în următoarea perioadă, prima întalnire fiind amanată pană la completarea acestuia. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
my self, acum 4292 zile, 13 ore, 13 minute, 31 secunde
Iata adevarata fata a dictaturii uniunii europene: http://www.youtube.com/watch?v=WIvmpHawDlY&feature=share
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.