Social

Spitalul Dumbrăveni îşi face spălătorie de 590.000 lei

Raluca Manolache
16 iul 2012 1119 vizualizări
Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni va avea o nouă spălătorie. Unitatea spitalicească a scos la licitaţie contractul de lucrări de reparaţii generale la spălătorie, în valoare de 590.000 lei.

Spitalul a primit aceşti bani de la Ministerul Sănătăţii aceasta şi în condiţiile în care spălătoria nu mai îndeplinea toate cerinţele de funcţionare, clădirea iniţială fiind ridicată în 1891. “În prezent spitalul funcţionează în sistem pavilionar cu două pavilioane de bolnavi psihici, un pavilion cu boli interne, un pavilion radiologie şi farmacie şi clădiri anexe cu spălătorie, magazie, garaje, atelier, bloc alimentar, centrală termină. Conducerea spitalului este permanent preocupată să îmbunătăţească condiţiile igienico-sanitare din acest spital care au influenţă şi asupra actului medical. O prioritate o reprezintă actuala spălătorie, care este depăşită fizic şi moral necesitand o urgentă modernizare”, precizează conducerea unităţii. Banii vor fi folosiţi pentru reabilitarea actualului spaţiu destinat spălătoriei ce cuprinde şi alte compartimente precum magazie, cameră primire lenjerie, rufe curate, uscător, cameră de dezinfecţie, cameră călcat, filtru personal, etc. Suma alocată va fi folosită şi pentru dotări. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.