Social

Pieton omorat după ce a fost lovit de două maşini

Dan Chiriac
15 iul 2012 1299 vizualizări
Occidentul a avut loc vineri noapte, pe şoseaua E 85, între Urecheşti şi Dumbrăveni

Un zilier din judeţul Iaşi a murit vineri noapte în condiţii groaznice, după ce a fost lovit în plin de două maşini ce circulau pe şoseaua E 85. Accidentul a avut loc după ce bărbatul s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului european. Victima a considerat probabil că are timp să treacă în siguranţă şoseaua, dar a fost surprinsă de două autoturisme ce circulau pe direcţia Buzău – Focşani. Cei doi şoferi implicaţi în accident au declarat că bărbatul le-a apărut brusc în faţă şi nu au putut evita impactul. Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vrancea au efectuat cercetările la faţa locului şi au stabilit că victima este responsabilă pentru accident. “Între comunele Urecheşti şi Dumbrăveni, Romeo Ioan A., 30 ani, din Bucureşti, aflat la volanul unui autoturism Hyundai, în timp ce circula pe direcţia Buzău – Focşani, l-a acroşat pe Clement Mihai V., 46 ani, din Iaşi, care s-a angajat în traversarea drumului european prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima a fost proiectată în faţa unui alt autoturism Suzuki condus de Radu P., 27 din Bacău. Şoferul circula în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul Hyundai. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negative”, ne-au relatat oamenii legii. Poliţiştii au întocmit dosar penal de cercetare pentru săvarşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Traversările neregulamentare sunt principala cauză a accidentelor rutiere produse de la începutul acestui an în Vrancea. Într-o statistică a poliţiei rutiere se arată că imprudenţa pietonilor reprezintă principalul motiv al deceselor înregistrate pe şosele. Majoritatea accidentelor de acest fel au avut loc noaptea. În acest sens, poliţiştii Serviciului Rutier vor organiza în zilele următoare mai multe acţiuni pentru a încerca să le explice pietonilor riscurile la care se expun. Acţiunile se vor desfăşura şi în comunele ce tranzitează şoseaua europeană. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.