Social

Salvarea cere 13.000 de lei pentru transportul turiştilor din Ucraina

Raluca Manolache
7 iun 2012 968 vizualizări
Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea încearcă să recupereze banii cheltuiţi în urma intervenţiei în cazul accidentului rutier în care a fost implicat autocarul care transporta turişti din Ucraina.

Nota de plată pentru transportul pacienţilor ucraineni atat de la locul accidentului la Spitalul din Focşani, cat şi către unitatea spitalicească din Iaşi şi către Spitalul Regional din Cernăuţi, Ucraina, se ridică la 13.465 lei. Dosarul a fost trimis la sediul din Bucureşti al firmei de asigurări în evidenţele căreia se aflau turiştii din ţara vecină. Ambulanţa speră acum ca serviciile oferite acestor pacienţi să fie decontate. Reamintim că 26 de turişti din Ucraina au terminat tragic o excursie efectuată timp de şapte zile în Bulgaria după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat între Măicăneşti şi Năneşti. Autocarul s-a răsturnat în şanţ, oamenii fiind scoşi pe geamuri. O femeie aflată pe scaunele din faţă a murit în urma accidentului, iar alte 12 persoane au fost rănite. Din primele verificări s-a stabilit că incidentul s-a produs pentru că şoferul a adormit la volan. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.