Social

Presupusă crimă la Boţarlău: fiul şi-ar fi ucis tatăl

Aurelian Ivan
11 mai 2012 11216 vizualizări
Procurorii vranceni anchetează moartea suspectă a unui bătran de 76 de ani, care a fost găsit mort în propria-i locuinţă

Iniţial poliţiştii au crezut că este vorba de o moarte naturală. Fiica bătranului, Mariana M., din oraşul Odobeşti, este cea care i-a anunţat de moartea tatălui ei, Ilie Nicoară. Femeia şi-a găsit tatăl întins pe podea în locuinţa sa din satul Boţîrlău, comuna Vulturu. La o primă examinare, cadavrul nu prezenta leziuni, tăieturi sau alte urme vizibile de violenţă. În schimb, în urma necropsiei de ieri dimineaţă medicii legişti au constatat că bătranul a avut parte de o moarte violentă. Imediat procurorii vranceni au preluat cazul şi au plecat în zonă pentru a audia martori şi pentru a stabili posibilele cauze ale morţii bătranului. Pe tot parcursul zilei de ieri au fost audiate mai multe persoane. Procurorii încearcă acum să descopere puzzle-ul crimei. Din interiorul anchetei s-a aflat că individul şi-ar fi călcat tatăl în picioare la propriu. Fiul bătranului ucis a fost reţinut de poliţişti, fiind principalul suspect în cazul crimei. Surse din apropierea anchetatorilor spun că fiul bătranului, Ştefan Nicoară, în varstă de 44 de ani, avea patima alcoolului, iar între el şi tatăl său era un conflict mai vechi. Bărbatul suspect de uciderea tatălui său urmează să fie propus pentru arestarea preventivă de 29 de zile. (A. IVAN)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.