Social

Ambulanţa vrea o suplimentare de 500.000 lei de la CAS Vrancea

Raluca Manolache
8 mai 2012 884 vizualizări
Ambulanţa vrea să obţină mai mulţi bani de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea. În acest sens, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea a transmis o adresă instituţiei din sănătate prin care solicită o suplimentare a bugetului de 500.000 de lei.

„Ambulanţa ne-a solicitat o suplimentare de buget pentru trimestrul II  în sumă de 500.000 lei întrucat are probleme cu plata utilităţilor, reperaţiilor, carburanţilor. SAJ i-a fost alocată  suma de 11.725.000 lei, care a fost repartizată pe trimestre în funcţie de necesarul asigurării atît a fondului de salariu, cît şi a unor cheltuieli colaterale. Pentru că sunt unele datorii către furnizori am solicitat o modificare de trimestrializare către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în sensul de aducere din trimestrul III în trimestrul II a unei sume de bani”, a precizat Mihai Copaci, preşedintele CAS. Acesta mai spune că suplimentarea se va putea face abia în luna iulie prin deblocarea fondului de rezervă sau eventual printr-o rectificare. Fondul de rezervă de 5% reţinut la stabilirea bugetului este de aproape 550.000 lei. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.