Social

Trei copii răniţi după ce o căruţă a fost lovită de un Renault

Dan Chiriac
29 apr 2012 1027 vizualizări
Printre ei a fost şi un ţînc de numai zece luni

Trei copii din comuna Rugineşti au fost victimele unui accident rutier produs pe E 85. Sîmbătă seara, tatăl copiilor a încercat să traverseze şoseaua europeană, dar a provocat un accident rutier, după care a părăsit locul faptei, fără să-i pese de nimic. Poliţiştii au stabilit că Săndel C., 43 ani, în timp ce conducea un atelaj hipo s-a angajat în traversarea E 85 fără să se asigure, fiind lovit de un autoturism Renault care se deplasa regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a trei copii, de zece luni, doi şi zece ani, toţi pasageri în căruţă. Căruţaşul a plecat de la locul faptei fără încuviinţarea poliţiei şi s-a ales cu dosar penal. Poliţiştii de la rutier au organizat la finalul săptămînii o razie în urma căreia au descoperit probleme în trafic. Astfel, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Focşani l-au oprit pe strada Brăilei pe Adrian R., 39 ani, din comunaVîrteşcoiu,  în timp ce conducea un BMW, avînd autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Pe strada Cuza Vodă a fost găsit şi Gabriel L., 35 ani, din Focşani, în timp ce conducea un Opel care avea, de asemenea, autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. Un tînăr de 17 ani, Alberto Eduard F., din Focşani, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unui VW deşi nu avea carnet. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.