Social

Mini-Ştiri: Cuţitar prins de poliţişti

Ziarul de Vrancea
25 apr 2012 1008 vizualizări
Un tînăr din Focşani a fost prins de poliţiştii vrînceni în timpul unei razii organizate pe străzile din oraş.

Ştefănel Nicuşor V., 20 ani, s-a ales cu dosar penal după ce asupra sa a fost descoperit un cuţit. Tînărul a fost legitimat de poliţişti şi a încercat să le explice agenţilor că nu avea de gînd să facă niciun rău cu arma albă. (D. C.)

Bătrîn dispărut pe malul Siretului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă se află în alertă de două zile după ce s-a semnalat dispariţia unui bătrîn de 79 de ani, în apopierea rîului Siret în zona Călienii Vechi. Fiul acestuia este cel care anunţat autorităţile. Scafandri au încercat dar fără succes găsirea cadavrului. "Am abandonat căutările temporar pentru că apa este prea mare", ne-a spus Florin Olaru, purtătorul de cuvînt al ISU. În acelaşi timp poliţiştii au început o anchetă pentru a da de urma bătrînului. Din spusele fiului reiese că bătrînul a plecat cu calul să-l adape, dar nu s-a mai întors. Familia a plecat în căutarea sa, a găsit calul, bicicleta şi găleata pentru apă, nu şi pe bătrîn. Imediat pompierii au demarat căutările cu o barcă pneumatică în apele Siretului, dar fără rezultat. (A. I.)

I-a furat pantofii fratelui său

O patrulă mixtă de ordine publică l-a identificat pe Victor P., din Focşani, care avea într-o geantă 11 perechi de încălţăminte. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că prada a fost furată de la fratele său. Tînărul va fi cercetat penal. Tot poliţiştii din Focşani l-au identificat pe Marian B. care vindea în Bazarul din Obor un telefon contrafăcut. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, iar telefonul a fost confiscat. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.