Social

Autorii talhariei din zona salii Polivalente au fost trimisi in judecata

Gabriel Sava
20 apr 2012 1156 vizualizări
Unul dintre minori abia se liberase din închisoare după ce fusese condamnat pentru comiterea altor două tîlhării

Cei doi minori acuzaţi de comiterea unei tîlhării la începutul lunii, în centrul municipiului Focşani, s-au ales cu dosar penal care urmează să ajungă pe masa magistraţilor focşăneni. Samir Vasile R., de 17 ani şi Cătălin L., de 16 ani, ambii din municipiu, se aflau la miezul nopţii în zona intersecţiei B-dul Unirii cu strada Anghel Saligny cînd au remarcat o femeie care se deplasa către casă. Conform anchetatorilor, cei doi au urmărit victima pînă în zona sălii Polivalente, iar cînd aceasta a intrat în scară, au sărit asupra ei şi i-au luat poşeta dar şi un cercel pe care i l-au smuls din ureche. După ce atacatorii au fugit femeia în vîrstă de 52 de ani a sesizat poliţia. Procurorii spun că unul dintre autori a lovit-o pe victimă în zona feţei cu pumnul. Din poşetă au dispărut portofelul cu cei 240 de lei şi mai multe documente, actele şi geanta fiind ulterior aruncate într-o gură de canal. Suma de bani nu a mai fost recuperată. Samir Vasile R. a fost arestat pentru 19 zile, celălat tînăr primind măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile. Samir se liberase din închisoare de două săptămîni, după ce în ianuarie 2012 a comis alte două tîlhării identice ca mod de acţiona. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Terente, acum 4380 zile, 6 ore, 6 minute, 32 secunde
Eu nu stiu de ce talharii ies asa de repede din puscarii?!Cunosc talhari care de mici copii nu mai de talharii s-au tinut si culmea ii vad iar la 2-3 ani in libertate?Eu numai intele codul penal din citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.