Social

Ziarul de Vrancea mai scapă un pensionar de factura la ENET

Ziarul de Vrancea
17 apr 2012 4873 vizualizări
Ion Ţibrea este un pensionar din municipiul Focşani care va fi ajutat să facă faţă facturilor la utilităţi cu ajutorul Ziarului de Vrancea. Acesta este cîştigătorul de la jumătatea lunii aprilie al concursului de taloane, fiind norocosul al cărui nume a fost extras din urnă la tragerea la sorţi efectuată ieri, la sediul redacţiei noastre

Ca urmare, cotidianul nostru îi va plăti lui Ion Ţibrea, de 78 ani, factura curentă la Enet sau la Distrigaz, în funcţie de sistemul de încălzire pe care îl utilizează. Ziarul de Vrancea a decis să-i ajute pe cititori „să vină de hac crizei” prin plata facturii la ENET sau Distrigaz pentru pensionari sau a notei de plată la cablu – internet – telefon pentru celelalte persoane care citesc ziarul nostru. Taloanele pentru următoarea extragere pot fi depuse la pînă pe 30 aprilie. Aşadar decupaţi talonul de concurs din ziar, completaţi-l şi depuneţi-l în urna specială de la sediul redacţiei. Concursul a fost iniţiat cu ocazia împlinirii a 15 ani de cînd echipa noastră activează pe piaţa presei locale, în condiţiile în care tot mai mulţi cititori se vaită că nu mai fac faţă facturilor curente. Mult succes pentru următoarea extragere! (S. R.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.