Social

Continua lucrarile la apa-canal in Focsani

Iulia Crețu
17 apr 2012 1361 vizualizări
Municipalitatea oferă garanţii că lucrările se fac pentru a moderniza reţeaua de apă-canal

Primăria Focşani anunţă continuarea lucrărilor în cadrul proiectului pe bani europeni de modernizare a reţelei de apă-canal prin CUP Focşani. Administraţia locală anunţă că pe străzile care intră în şantier se vor impune restricţii de circulaţie. “Astfel, în această săptămînă se vor desfăşura lucrări în următoarele zone: Str. Longinescu – trafic îngreunat pe banda 1, în sensul de mers Pasaj Vîlcele spre B-dul Gării; Str. Fraternităţii – trafic îngreunat pe banda dreapta, în sensul de mers Str. Mărăşeşti spre Str. Eminescu; Str. Vrancei – trafic îngreunat din sensul de mers Castelul de apă spre Str. Mărăşeşti, datorită lucrărilor de branşamente ce traversează Str. Vrancei; Str. Mărăşeşti - trafic îngreunat din sensul de mers intersecţia cu Str. Vrancei spre Pasarela Odobeşti, pe banda 1; Str. Stăieşti – trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricţii; Str. Zăbala - trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricţii; Str. Mare a Unirii – trafic închis de la intersecţia cu Str. Culturii pînă la intersecţia cu Str. Ion Basgan, cu excepţia riveranilor; Str. Fulger – trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe banda stîngă de mers, în sensul Str. Unirea Principatelor spre Str. Fulger; Str. Democraţiei – cartier ANL – montare conductă – acces restricţionat, se circulă pe un sens şi Cartier Mîndreşti: Str. Liliacului, Izvor, Nuferilor, Făget – introducere conducte canalizare, Str. Izvor – extindere conductă apă, Str. Bălţi – reabilitare conductă apă”, se arată într-o informare a Primăriei Focşani. Municipalitatea anunţă că accesul maşinilor în caz de necesitate se va asigura şi cere scuze cetăţenilor pentru disconfort. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.